Tuesday, 25 September 2012

quick hapdet~

dah lama rasanye tak berblog.. byk perkara nk citer..tp banyak lg rasa malas...
sementara aku tak boleh tido ni.. moh le bebel sesikit...

citer ape yer.. feeling sekarang? harapan masa depan..?

harapan masa depan.. org2 sekeliling aku hdup bahagia.. dan bersyukur dgn apa yg mereka ada.. sentiasa melihat ada org lebih teruk hidupnya dari kita..

aku personally rasa diri aku seorang yg kuat.. buakn aku suke buat bodoh.. cuma aku tidak suke meletakkn ape2 perkara pon sebagai tempat aku bergantung .. so aku seperti tidak rasa heran jika aku hilang sesuatu.. kecuali org2 yg aku sayang... kuarga dan anak2.. suami? selagi dia sayang aku.. alhamdulillah.. kalau dah ade rasa jemu beliau kt isteri beliau ni.. lantak pi lah! dr dulu prinsip idup aku takkn patah balik.. dan aku takkn merayu atau bg muak pada lelaki.. *eh apsal aku emo sal laki aku lak ni.. beliau tak bersalah... ahahahaha

key tutup kes laki...

impian aku skrg ni nk smbg study.. itu saje.. study dan study.. tak kira apapon.. sijil menjait ke..memasak ke.. smbg study gak kan.. takde aku nk melepak kan diri budus2 kt umah.. org nk kata aku terperap je kt umah ke whatsoever aku sikit pon tak terkudis.. sbb aku maju dlm dok diam.. aku bekerja partime dan freelance mencari sesuap popcorn.. nasi aku xcari.. laki aku cari~

dan otak aku kt umah sentiasa bekerja.. walaupun pengalaman keje aku kureng dan semua aku dah lupa..miahhahahaha...

focus terdekat skrg.. ketanah suci.. ade doa yg ingin aku pohonkan.. nak smbung study.. dan nak tmbh anak.. itu saje focus menjelang umur 30.. menjelang ke 35 nnti.. aku nk ade kereta, rumah dan round teh world.. mane tau ms tu dah abis phd dan ade org nk amek keje dgn phd.. hehehe...

itu bkn angan2.. itu cita2.. :)

keylah.. nk zzzz...

1 comment:

  1. salam kenal dari saya..

    http://lovelyberryintheblog.blogspot.com/

    ReplyDelete